Konsert

Kandace Springs

Jazz, r 'n b og pop - gamal soul i ny kropp. Knallåpning for Bergen Jazzforum med amerikanske Kandace Springs!

Innimellom dukkar det opp artistar som evnar å assimilera det beste frå musikkhistoria, samstundes som dei lét friskt og unikt. 27-åringen Kandace Springs har med seg Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Nina Simone og Roberta Flack i røysta si, men – som debuten hennar på Blue Note Records syner – etterliknar ikkje nokon av dei. I staden miksar ho jazz, r’n’b og pop i eit svært personleg og fortryllande konsertformat, noko som har skaffa ho plass hjå Jimmy Fallon og samarbeid med Prince. Gamal soul i ny kropp.

«…Springs’s own delicate jazz-ballad Rain Falling confirms, she has a rare ability that can’t be taught – to sound like an old soul, just doing what comes naturally». – The Guardian

Kandace Springs på Spotify
https://open.spotify.com/album/10Mv8teCq8JrqlCujc0PVs

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.