Konsert

Kakkmaddafakka

Høstens Kakkekonsert på USF er her. Ett av landets beste liveband med en drøss internasjonale turnéer og livejobber bak seg gir ALT for oss.

En skjult hemmelighet for tabloide musikkjournalister, men bergensgruppen Kakkmaddafakka har fyllt konsertlokaler over hele verden i drøye ti år. Fanskaren deres er enorm. Spesielt i Mexico og Tyskland har bandet fått stor suksess, men også sydligere land har sansen for gjengen. Spania og Frankrike er også hyppige stopp når Kakkmaddafakka er ute og reiser, og senest i fjor ble Sør-Amerika lagt for deres føtter.

De siste årenes konserter på USF har raskt blitt utsolgte, så her gjelder det å skaffe seg billetter kjapt.

Kakk web http://www.kmfband.com/

Kakk face https://www.facebook.com/kakkmaddafakkaofficial/

@kakkmaddafakkaofficial

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.