Konsert

Hjerteslag

KONSERTEN ER UTSOLGT Etter to utsolgte hus på Garage kommer Hjerteslag like gjerne hit til USF og spiller for enda flere. Kom og opplev det nye skuddet på et stolt bergensk rockstamtre, et band med sin helt egen signatur og bøttevis med attitude.

KONSERTEN ER UTSOLGT
Forrige gang Bergensbandet Hjerteslag spilte på Garage var det kø langt nedover Nygårdsgaten, så ble det sluppet en konsert til. Så var det kø langt nedover Nygårdsgaten. Ikke alle kom inn. Dette begynner å ligne på tradisjon! Husk å kjøpe billett tidlig.

Da bergenskvintetten Hjerteslag ankom den norske rockescenen med singelen «Lasaronens vår» i 2014, sperret selv de mest blaserte musikkanmeldere opp øyne og ører. Bandet spilte på festivaler som Øyafestivalen, by:Larm, Slottsfjell og fikk rykte på seg som et uhyre spennende og vitalt liveband.
Da de i starten av 2015 brakdebuterte med albumet «Møhlenpris Motell», ble de belønnet med skyhøye terningkast fra et unisont kritikerkorps. Høsten 2016 kom Hjerteslag tilbake med ny musikk og den fengende singelen «Sang til Sonja».
Senere i høst slipper Hjerteslag sitt andre album via bergenslabelen Eget Selskap.

Hjerteslag på face https://www.facebook.com/hjerteslag/

@hjerteslag

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.