Konsert

Bridges w/Seamus Blake

Norsk jazzprosjekt med internasjonale brobyggingsambisjoner

BRIDGES with Seamus Blake (John Scofield, Antonio Sanchez) er eit moderne norsk jazzprosjekt med ein klar visjon: å skapa eit unikt uttrykk gjennom å byggje nye musikalske bruer mellom Noreg og musikarar frå andre deler av verda. Prosjektet vert leia av trommeslagar Anders Thorén, som er relativt nyetablert i Noreg, med både utdanning og erfaring som frilansar frå Los Angeles. Han har studert med store namn som Peter Erskine, Dave Weckl, Ricky Lawson og Joe Porcaro, og har opptredd live og i studio med artistar som Helge Lien og Petter Wettre.

«Et svært potent album, broygging av klasse» (Terje Mosnes / Jazznytt)

SEAMUS BLAKE saksofon / HAYDEN POWELL trompet / ESPEN BERG piano / JESPER BODILSEN kontrabass / ANDERS THORÉN trommer


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.