Scenekunst

BIT Teatergarasjen: Marco Berrettini - iFeel4

Med dette verket avsluttes serien på fire forestillinger om Peter Zloterdijks kritikk av religionens tilbakekomst.

iFeel4 handler om hva individet kan utrette med seg selv, og i hvilken grad vi er avhengige av andre. På en opphøyet plattform står Berrettini og danser. På den andre sitter Samuel Pajand ved et flygel. Rundt dem svermer et barnekor. 

Med dette verket avslutter han sin serie på fire forestillinger om Peter Zloterdijks kritikk av religionens tilbakekomst. Det hellige finnes ikke, alle de som har startet sin egen religion beviser jo det. Alt vi har er en uendelig rekke selvpåførte disiplinerings- og forvandlingsteknikker.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.