Scenekunst

BIT Teatergarasjen: Marco Berrettini - iFeel2

En ung kvinne og en middelaldrende mann beveger seg ustanselig til musikken i en drømmeaktig scenografi

En ung kvinne og en middelaldrende mann beveger seg ustanselig til musikken i en drømmeaktig scenografi, med et intenst fokus på hverandre. Det er ikke godt å si hvor de befinner seg, men at de to har en eksistensiell oppvarming, eller en stor filosofisk dansebattle på gang, er åpenbart. 

Marco Berrettini vant det tyske mesterskapet i discodans i 1978. Etter dette bestemte han seg for å bli en danser som behersket alle teknikker og en innflytelsesrik, revolusjonær koreograf.

iFeel4 vises fredag 15.september og lørdag 16. september.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.