Scenekunst

BIT Teatergarasjen: Heine Avdal & Yukiko Shinozaki/Fieldworks - Unannounced

Om hvordan fokus endres når noe uforutsett skjer.

Heine Avdal & Yukiko Shinozaki, også kjent som Fieldworks, lager drømmeliknende forestillinger som med små endringer i den daglige rutinen skaper finurlige og magiske øyeblikk. Unannounced spiller på hvordan fokus endres når noe uforutsett skjer. I tidligere forestillinger har de utforsket ulik bruk av rom og objekter, denne forestillingen handler om tid, og vår oppfattelse av tid når noe blir endret.

Sist de besøkte Bergen ble de nominert til Årets Kulturbegivenhet under Bergen Awards 2016.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.