Konsert

Beth Hart - UTSOLGT

Hun fyller store konsertscener verden over og vi er garantert en sterk musikkopplevelse når Beth Hart står på scenen med fullt band

Beth Hart er i fyr og flamme. Den Grammy-nominerte singer/songwriteren rir på en kreativ bølge der hun skyter ut lovprisede album, samarbeider med musikkens aller største navn og fyller store scener verden over med sin brennende stemme, kveld etter kveld. 

I disse dager er det albumet Fire On The Floor som skaper overskriftene: et album som den ellers selvkritiske artisten ganske overlegent beskriver som “pretty frickin’ good”. Man skal være av den gretne sorten for ikke å være enig i dét. 

Beth Hart har gjort en rekke storartede konserter i Bergen, sist på USF Verftet i 2015 og sammen med Joe Bonamassa sommeren 2013, den gang foran nærmere 5000 publikummere på Plenen på Bergenhus Festning.

The Blues Magazine har for ikke lenge siden erklært Beth Hart som “the ultimate female rock star” og det er ingen tvil om at Hart har slått fra seg gjennom sin to tiår lange karriære.

Stemmen hennes har berørt gitarlegendene Jeff Beck, Slash, Joe Bonamassa og Buddy Guy så mye at de har invitert henne med seg på innspillinger og på scenen.

Beth Hart på Facebook

@officialbethhart

Event på Facebook

 

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.