Konsert

Store P

P er tilbake i et liveformat som er enda mer ambisiøst enn det han fikk klubbscenene til å riste med da han var ute og luftet Regnmannen for tre år siden. Support: Mats Dawg og Myra

«Store P speler i ein eigen liga», skriver Bergens Tidende i sin anmeldelse av den rykende ferske singelen Vi esje herfra. «Det eg trengte sånn reint personlig var mer alpakka», kommenterer P til 730.no om låtens alpakkaspekkede video. Debutalbumet fra 2014 er «ein vaskeekte norsk rapklassikar» i følge BT, som også høstet seksere over en lav sko og vant Spellemann i kategorien urban. Nå er P tilbake med mer melodiske hiphop, synth, sub og space – og et liveformat som er enda mer ambisiøst enn det han fikk klubbscenene til å riste med da han var ute og luftet Regnmannen for tre år siden.  

Solodebuten til Store P, Regnmannen, slo gjennom støyen som en fløyelsmyk knyttneve i 2014. Albumet høstet toppkarakter i samtlige av de største mediene her til lands og rapperen fra Fyllingsdalen kunne ta med seg en velfortjent Spellemannpris hjem til Bergen.

Etter at albumet hadde gått sin seiersgang blant anmeldere og fans over hele landet, og en omfattende Norgesturné var tilbakelagt, trakk Store P seg igjen bort fra søkelyset. 

I år er han tilbake for fullt, og har så langt gitt oss knallsinglene Vi Esje Herfra og Dypt, med tilhørende bemerkelsesverdig fete videoer, og sist den nydelige singelen Huske Å Puste, en sommerbris av en låt.

Support: Mats Dawg og Myra

Store P på Facebook

 Event på Facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.