Konsert

Sigrid UTSOLGT

UTSOLGT. Sigrid sitter i en rakett med ekspressfart på vei mot stjernene. Dette er hennes første headlinershow.

I februar 2017 spilte Sigrid sin første klubbkonsert i Bergen, på den lille klubben Østre. Et par uker senere ga hun ut singelen Don't Kill My Vibe, som siden har gått som en farsott på noen av verdens største TV-shows og radiokanaler, og i tillegg fått hyllest av selveste Elton John.
Sigrid lager popmusikk av aller edleste og mest hardtslående sort. Det er energisk, lekent, sofistikert, men samtidig har lyden av Sigrid i følge BT et nordisk, nesten kjølig preg. Nylig har Sigrid opptrådd på store talkshows i både USA og UK, hos blant annet James Corden og Jools Holland. Pressen fortsetter å skrive i prektige vendinger om Sigrid, les f.eks. NME-artikkelen ”how Sigrid proved to be the pop star we all wanted” fra hennes opptreden på The Great Escape.

Denne kvelden på USF Verftet blir en for bøkene. Hvilken annen artist i Bergen har tatt steget fra en 200-kapasitets klubb til byens største innendørs klubbscene på ett og samme kalenderår?

Facebookevent

Sigrid på Facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.