Konsert

Major Parkinson

Major Parkinson markerer slippet av sitt nye album, Blackbox, med den største produksjonen bandet noensinne har gjort

Av med silkehanskene og ut av boksen! Major Parkinson markerer slippet av sitt nye album, Blackbox, med den største produksjonen bandet noensinne har gjort.  Frenetisk tromming, skrikende gitarer, strykere, blåserekker, kor og en vegg av atmosfæriske synther er noen av bærebjelkene i det fjerde studioalbumet fra majorene, og her får du sjansen til å oppleve det i all sin prakt to uker før det faktisk kommer ut, i en eksklusiv releasekonsert på USF Verftet.

I Blackbox hylles kjærligheten til kunsten og litteraturen i en musikalsk oppdagelsesreise av de sjeldne, som en knirkende sjøreise inn i det ukjente, omringet av sverdfisker. "Lover, lower me down!".

Event på Facebook

Major Parkinson på Facebook


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.