Konsert

Kjartan Lauritzen - UTSOLGT

UTSOLGT Straight outta Sognefjorden med hyperenergiske shows
I løpet av det siste året har karrieren hans tatt fart. Singelen “Havanna” nærmer seg en million lyttinger, og hit-oppfølgeren “Fredag” ble listet på P3 og er med i første episode av tredje sesong i SKAM. Han har tidligere gitt ut EPene “Mestertyv” og “Under Skyen”, og slipper snart sin første offisielle utgivelse.

Han flyttet til Bergen i 2013, ble booket til sin første konsert av gjengen bak Hester V75 og ble ikke lenge etter med i det fremadstormende kollektivet Vibbefanger. 
Kjartan er kjent for hyperenergiske live-shows med sin bror bak spakene, og faste makker Adeo546 som hypeman. De er allerede booket til bl.a. by:larm og Malakoff 2017.
Eventyret har nettopp begynt, og Kjartanismen kommer snart til en by nær deg!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.