Konsert

Gabrielle - UTSOLGT!

Hun satte fyr på Bergenfestpublikummet og vi forventer ikke mindre på høstens USF-show.

Vi vet alle at hun har ryggsekken sin full av hits, og flere er på vei. Nylig slapp hun ”Nye Joggesko” som er den siste rekke av fem låter hun har sluppet denne våren. En sang som med all tydelighet beviser at hun har popsmartheten, melodiene og den gyngende grooven intakt.

P3 har også latt seg begeistre for vårens nyvinninger ”Gabrielle overbeviser nok en gang som en artist med teft for de gode refrengene. Melodien er lett tilgjengelig, avslappet og har et større r&b-preg enn hennes tidligere låter.”, skriver de om låten ”Venter” og triller en femmer.

Gabrielle kan faget sitt til fingerspissene og det er sann glede å få ta del det fargesprakende pop-universet hennes.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.