Konsert

Fagernes Yacht Klubb - kun få billetter igjen!

Sensommer er yacht-sesong: Svette, eufori og oppblåsbare gjenstander i fri flyt over publikum. Michael McDonald, Toto, The Doobie Brothers, Christopher Cross og Lionel Richie og mange flere softrock-perler. For fjerde gang på USF.

Fagernes Yacht Klubb består av et knippe av Bergens dyktigste indiemusikere salig blandet med kremen av unge norske jazztalenter. En softrock-potpurri som alltid ender i legendarisk stemning.

"Vi gleder oss enormt til å spille for dere igjen, og til å gråte gledens tårer mens vi synger «Africa» av hele vårt hjerte!"

Event på facebook

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.