Konsert

Depresno

dePresno kom fra intet en vakker dag i mai 2015 og har etablert seg som ett av de mest spennende stjerneskuddene på norsk pophimmel. Support: Fred Well

Siden den gang har dePresno gitt ut flere radiolistede singler som Hide And Seek og See You Soon, og i juni er han endelig klar med ny musikk i form av singelen Breathing.

Debut EPen Forever ble sluppet i oktober 2016 med singelen Hide And Seek som var en av de mest spilte låtene på P3 høsten 2016. Låten har generert over 1.7 millioner avspillinger på Spotify og har blitt fremført bl.a. på Lindmo, TV-Aksjonen og live hos P3 Christine.Gjennom sommeren 2017 kommer det flere nye singler og det er bare å se frem til et heltøpt show fra dePresno på USF i november
.

Supportband: Fred Well

dePresno på facebook

Event på facebook

 

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.