Konsert

Astrid S - UTSOLGT

Verdensturnéen avsluttes i Bergen. Konserten er UTSOLGT. Dørene åpner kl. 19.00 // HANNE MJØEN kl 19.45 // ASTRID S kl. 20.30

De siste par årene har Astrid S forsynt oss med den ene pop-perlen etter den andre, med en større og større fanskare som resultat. Nå er hun for alvor i ferd med å erobre det internasjonale markedet også. I september legger hun ut på en omfattende turné som tar henne både til USA, England, Frankrike, Tyskland og Nederland før den avsluttes i Norge, nærmere bestemt på USF i Bergen lørdag 25. november.

”Party’s Over”-turneen kommer i kjølvannet av utsolgte konserter i musikkmetropolene New York, Los Angeles og London. Den 30. juni slippes en EP med samme navn via Virgin EMI Records, platen inkluderer den Oscar Holter-produserte ”Breathe”, som blant annet ble kåret til Tune of the Week av BBC Radio 1s Scott Mills show og er i skrivende stund strømmet over 25 millioner ganger.

Event på facebook

Astrid S på facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.