Film

Tre kvinner - i LGBTQ serien

“Remains a lesbian cult classic… may be the first movie in which an alcoholic, unrepentant butch who molests nuns is redeemed by her unwavering commitment to her sexuality.”

Skuespillerinnen June Brickridge spiller «Sister George» i en TV-serie. Hun lever i et forhold til den unge Alice McNaught. Intriger i TV-gruppen gjør at sister George går ut av serien. June drikker seg full og Mrs. Croft, som er i produksjonsledelsen, avskjediger henne og vil samtidig overta hennes forhold til Alice.

Senior filmkritiker Melissa Anderson fra Village Voice i New York City skrev at filmen “remains a lesbian cult classic… may be the first movie in which an alcoholic, unrepentant butch who molests nuns is redeemed by her unwavering commitment to her sexuality.”

The Killing of Sister George. Regi: Robert Aldrich. Storbritannia 1968. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Engelsk tale, utekstet. 35mm, 2 t 18 min.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.