Film

Robocop - Paul Verhoven USA 1987

Et fremragende eksempel på skarp samfunnskritikk pakket inn i en mainstream actionfilm. Vises i strålende 4K kvalitet!

Cyborgen Robocop settes inn i kampen mot Detroits kriminelle. Han er dels maskin, dels menneske,skapt av den døde politimannen Murphy. Den nye superpurken er imidlertid ikke et perfekt produkt. Minnene hans vender tilbake og han bestemmer seg for å gjenvinne sin menneskelighet og å hevne seg på sine mordere.

Den anerkjente regissøren Paul Verhoeven skapte en dystopisk thriller med sterk brodd mot Reagans USA. Robocop er et fremragende eksempel på skarp samfunnskritikk pakket inn i en mainstream actionfilm. I denne filmen er det ikke politikerne, men store selskaper som har kontrollen.

Filmen vises i strålende 4k!!!

Robocop. Regi: Paul Verhoeven. USA 1987. Engelsk tale, norske undertekster. DCP, 1 t 43 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.