Film

Happy Toghether - i LGBTQ serien

Lai og Ho var kjærester da de reiste fra Hong Kong til Argentina. Men noe gikk galt på bilturen sørover i landet.

En dag drar bare Ho sin vei. Lai tar jobb som dørvakt på en tango-bar i Buenos Aires. Han forsøker å spare til flybilletten hjem. Så møter han Ho igjen. Ho har prostituert seg og havnet i slagsmål. Blodig og forslått søker han ly hos Lai. Lai slipper ham inn, men nekter å dele seng med ham. Lai kutter ut jobben som dørvakt og tar arbeid i kjøkkenet på en kinarestaurant. Der møter han Chang som han forelsker seg i. Men med Ho går det bare nedover.

Chun gwong cha sit. Regi: Wong Kar-Wai. Hong Kong 1997. Utleie: Norsk filmklubbforbund. Kantonesisk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 32 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.