Film

En dans på roser - i LGBTQ serien

«Nå er jeg en gutt, men en dag skal jeg bli en jente», sier syv år gamle Ludovic. Han og resten av familien har nettopp flyttet inn i en herskapelig villa i en fasjonabel forstad til Brüssel.

”Ludo” har på seg en rosa kjole når han møter de nye naboene for første gang, og de får litt av et sjokk når de skjønner at han faktisk er en gutt. I denne fargerike filmen rettes søkelyset mot omgivelsene og de voksnes forventninger om hva som er normalt, og hvordan de forholder seg til en gutt som ikke passer helt inn i deres bilde av verden.

Ma vie en rose. Regi: Alain Berliner. Belgia 1997. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Fransk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 25 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.