Film

Dødsårsak: Ukjent. Med regissørbesøk.

Publikumsfavoritten fra den europeiske dokumentarfilmfestivalen Eurodok 2017. Dokumentar: Annikens søster døde bare 35 år gammel. Hun var diagnostisert som schizofren og gikk på sterke antipsykotiske medisiner da hun plutselig falt om.

12 år har gått siden Annikens søster døde bare 35 år gammel. Hun var diagnostisert som schizofren og gikk på sterke antipsykotiske medisiner da hun plutselig falt om. Etter søsterens død legger Anniken ut på en lang reise i søken etter sannheten.

Regissøren veksler mellom det personlige og undersøkende journalistikk, noe som forsterker budskapet i filmen og som får publikum til å forstå at dette angår oss alle. Er vi alle bare en brikke i legemiddelindustriens jag etter mer makt og penger? Dødsårsak: Ukjent er en film alle burde få med seg!

I april ble Dødsårsak: Ukjent stemt fram som publikumsfavoritt på den europeiske dokumentarfilmfestivalen Eurodok 2017.

Etter filmen blir det spørsmålsrunde og diskusjon med regissør Anniken Hoel.

Dødsårsak: Ukjent. Regi: Anniken Hoel. Norge 2017. Utleie: Tour de force. Norsk og engelsk tale, norske undertekster. DCP, 1 t 25 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.