Konsert

Daniel Romano

Amerikanske Daniel Romano har på kort tid tatt steget fra en relativt obskur retrocountryartist til en Gram Parsons for First Aid Kit-generasjonen

En enestående låtskriver, vokalist, gitarist, produsent og prisbelønt grafisk designer som henter inspirasjon fra en tid da honkytonk var ensbetydende med dunkel lyssetting, tjukk røyk og høy musikk.

Lyden til Romano er et moderne vintagehonkytonkmesterverk fylt til randen av klassiske countryarrangementer, smektende pedal steel, twanggitar og hjerteskjærende vokal og alt annet faget tilhører. Om albumet Come Cry With Me fra 2013 skriver Popmatters følgende: «Yes, Daniel Romano is the best singer-songwriter in country music today, and I’ll stand on Justin Townes Earle’s coffee table in my Blundstones and scream it at him».

Romano er ute med sitt syvende album "Mordern Pressure"

Daniel Romano på FB

@danielromanomusic
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.