Konsert

UFLAKKS - Hester V75

Uflakks konsertene er for de under 18 år. De som er over 18 må komme i følge med en som er 18 eller yngre.

UFLAKKS presenterer: Hester V75 på USF Verftet 27. april!

OBS: Konserten er flyttet fra Østre til Studio USF.

"Hallaisen unge banditter<3 Vi i Hester kjører opp vår første skikkelige u18-gig på Østre 27. april sammen med UFLAKKS og tenkte å invitere dåkkar me på greiene. Det e viktig at dåkkar under 18 får stikke ut å ha det gøy på kvelden og!

Vi har noen nye låter på gang som vi skal pakke inn i en ny utgivelse vi kaller "Baby, eg har et problem". De handler om kordan man skal forstå seg på hverandre, spesielt når d kommer t kjærlighet <3 Vi prøver å få ferdig utgivelsen før konserten, sånn dåkkar kan bli litt kjent med de før dåkkar hører de live.

Kjøp dåkkar billett på nett og mozell i baren! Vi gleder oss!"

"Baby, eg har et problem" - en kort setning det tar lang tid å få ut. Lang tid å begripe eller kanskje å innrømme. En setning med et meg og et deg, med et håp om at du kan hjelpe. Men kanskje holdt det at jeg bare sa ifra.

____________________________________________________

 

Øvre aldersgrense 18 år - er du 19 eller eldre må du komme i følge med en på 18 eller yngre.

Rusfritt arrangement.

 Facebookevent her

Uflakks på facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.