Film

Train Driver's diary - Serbias Oscar kandidat 2016

Fra Balkan New Film Festival 2017: En tragisk komedie om uskyldige mordere og deres liv

I løpet av et yrkesliv er en togfører involvert i mellom 20 og 30 dødsfall, helt uforskyldt. Ofrene er normalt enten selvmordere eller personer som opptrer skjødesløst, beruset eller på annen måte åndsfraværende. Train Driver’s Diary er en tragisk komedie om uskyldige mordere og deres liv.

Train Driver’s Diary har vunnet en rekke priser, og var Serbias Oscar-kandidat i 2016.

Dnevnik mašinovođe. Regi: Miloš Radovic. Serbia 2016. Serbisk tale, engelske undertekster. DCP, 1 t 25 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.