Konsert

The Savage Rose

Det legendariske danske bandet er ute på 50-års jubileumsturné!

1967 var året da det unge beatbandet The Savage Rose møttes for første gang. Siden den gang har danskene uredd ledet oss gjennom psykedelisk rock, jazz, klassisk og verdensmusikk - alltid med sin politiske bevissthet som bakteppe og med Annisettes særegne stemme i front. Fem årtier senere står bandet sterkt som aldri før. Bli med på The Savage Rose sin jubileumsfeiring!

Som ett av Skandinavias mest sjelsettende og betydningsfulle rockeband gjennom tidene, går The Savage Rose selvsagt ikke stille i gangene når de fyller 50. Jubileumsåret startet med et brak med tre utsolgte konserter på Det Kongelige Teater i København – på samme sene hvor teateret 45 år tidligere oppførte ”Dødens Triumf” med musikk av nettopp The Savage Rose.

Nå går veien videre gjennom det danske land og ut i verden. The Savage Rose har alltid vært et utadvendt konsertband som ved flere anledninger har gjestet Bergen.

 The Savage Rose, med Thomas Koppel og Annisette i spissen, har vært med på å revolusjonere dansk rock og samtidig definere den som en egen scene. Dog er det ikke kun musikken deres som har satt dem på verdenskartet: også deres politiske kamp for samfunnets svakeste gjør dem bemerkelsesverdige og aktuelle den gang som i dag.

The Savage Rose fikk stående applaus i danske medier etter jubileumskonsertene på Det Kongelige Teater. Berlingske Tidende meldte om en ”rørende og velspillet musikalsk rejse gennem det eventyrlige bagkatalog”, mens Extrabladet kort og godt gikk for overskriften ”Livets triumf for Annisette” og kalte konserten for en ”forrygende helaftensforestilling”.

The Savage Rose består i dag av: Annisette Koppel (vokal), Naja Rosa Koppe (kor),  Amina Carsce Nissen (kor), Palle Hjorth (orgel, synth m.m.) Rune Kjeldsen (gitar), Frank Hasselstrøm (trombone, klaver) og Jacob Haubjerg (bass).

The Savage Rose på facebook

Event på facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.