Film

The First Monday in May - dokumentar

Vi går bak kulissene til verdens fashionevent fremfor noen - the Met Gala

I dokumentaren The First Monday in May skildrer regissør Andrew Rossi (Page One: The New York Times) en fascinerende kombinasjon av high fashion og kjendiser i en av verdens største motearrangementer. Sammen med Anna Wintour, redaktør av Vogue, og Andrew Bolton, hovedkurator av The Metropolitan Museum of Arts Costume Institute, følger vi fremstillingsprosessen fra konsept til design, og til slutt den store åpningen på den årlige Met Gala-utstillingen "Kina: Through The Looking Glass". Både utstillingen og dokumentaren viser hvordan motedesign er inspirert av kinesisk kunst, musikk og spesielt film.

The First Monday in May. Regi: Andrew Rossi. USA 2016. Utleie: Edge Entertainment. Engelsk tale, svenske undertekster. DCP, 1 t 30 min.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.