Konsert

Radioresepsjonen - UTSOLGT

Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen kommer med sitt postkasseshow og gir oss en tullete aften. UTSOLGT.

Tradisjonen tro blir det postkasseshow også i 2017!
 Gutta bak Norges mest populære radioprogram Radioresepsjonen hadde en strålende utsolgt aften sammen med studentene på NHH i 2016, og selv om det bare blir en håndfull show i 2017 MÅ vi tilbake til Bergen!
 Eneste kveld blir derfor torsdag 30. november, denne gangen på USF Verftet – og Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen gleder seg allerede til en tullete og førjulsmorsom aften!

NRK P13’s svært populære radioprogram Radioresepsjonen ruller videre fra midten av november 2017.
Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen har samtidig videreutviklet sitt Postkasse-show hvor du kan stille spørsmål om alt du lurer på, fra DAB+ til Biggie!
Dette blir – som alltid – et veldig lettbeint show for den lettbeinte publikummer. Sikre deg billett raskt for dette blir fullt hus!
 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.