Konsert

Jassbox

Bergen Big Band, Hester V75, Myra, Action the Man, Masumi Endo, Armani, Stig Paa og Espen Horne.

Siden 2007 har Jassbox holdt månedlige jazz-klubbkvelder i Bergen og Oslo, hvor de misjonerer for å bringe dansen tilbake til jazzen. Etter et svært vellykket samarbeid med Bergen Big Band og en rekke dansere og rappere på fjorårets Festspill settes nå andre-utgaven opp på USF Verftet, i Røkeriet, med Bergen Jazzforum.

Her kan du høre flere av bergens skarpeste rappere med ett av landets fremste storband i ryggen. Det skal være mer enn nok for danserne å kose seg med også, både de på scenen og på gulvet. Og som alltid på Jassbox er det Espen Horne som står bak platespillerne både før og etter konserten. I kveld har han med en drøss med glimrende musikere, dansere og masse smilende publikummere!

Facebook event

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.