Konsert

Hester V75 slippefest

Baby eg har et problem - slippefest i Studio USF

"Baby eg har et problem e altså tittelen på vår neste utgivelse, som vi for tiden okkuperer stuen til ingo for å få ferdig. Vi føler selv at låtene er mer gjennomarbeidet enn før, så det blir sykt digg å også høre hva dere syns. Vi stepper opp på Studio USF med hele klikken, kanskje noen gjester, og definitivt et par cavaflasker. Håper dere vil komme og feire m oss!"

Konserten er flyttet fra Østre til Studio USF. Allerede kjøpte billetter benyttes på det nye lokalet. Samme billettlink gjelder for den nye konserten.
Det blir samme oppsatte tid, samme kapasitet, samme fest.

Facebookevent her


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.