Film

Herd (Stado) - en satire om livet bak kamera

Fra Balkan New film Festival 2017: Veien til den røde løperen er sjelden en dans på roser...

er en ellevill satire om livet bak kamera. Ofte er det slik at det utspiller seg et større drama i kulissene enn det vi ser i den ferdige filmen. Filmskapere er ofte en gjeng med uhelbredelige entusiaster som ignorerer enhver praktisk realitet i forsøket på å skape et kunstverk – noen ganger risikerer de til og med sine egne liv. Veien til den røde løperen er sjelden en dans på roser, i stedet er det en vei fylt av kompromisser, kamper og noen ganger en pakt med djevelen.

Stado. Regi: Nikola Kojo. Serbia 2016. Serbisk tale, engelske undertekster. DCP, 1 t 40 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.