Film

Flukten fra Alcatraz, Din Siegel USA 1979

Med en strålende Clint Eastwood i hoverdrollen

Regissør Don Siegel hadde jobbet med Clint Eastwood i en rekke filmer, inkludert Dirty Harry, og dette skulle vise seg å bli nok et fruktbart samarbeid.

Denne nervepirrende, velregisserte filmen om bankraneren og mesterutbryteren Frank Lee Morris er verdt et besøk. I et siste forsøk på å holde Morris i fengsel, sender myndighetene ham til det fluktsikre Alcatrazfengslet. Provosert av at ingen har klart å rømme derfra, begynner Morris å planlegge hvordan han skal få til det umulige.

Escape from Alcatraz. Regi: Don Siegel. USA 1979. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Engelsk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 52 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.