Film

Female prisoner #701: Scorpion, Japan 1972

Denne Japanske kultklassikeren var den største inspirasjonskilden til Quentin Tarrantinos Kill Bill

Meiko Kaji spiller Naomi, kjæresten til en ambisiøs politietterforsker som bruker henne til å infiltrere en Yakuza-gjeng. Voldtatt, banket og forrådt blir Naomi kastet i et helvetesfengsel hvor de verste fangene plager og undertrykker de gode, og de korrupte fengselsansatte trakasserer dem alle. Men vår helt er ikke så skjør som hun gir inntrykk av. Formet og smidd av omstendighetene og klar for hevn orkestrerer Naomi en rekke alvorlige «uhell» for sine fiender som kulminerer i et fengselsopprør.

Female Prisoner #701: Scorpion. Regi: Shunya Ito. Japan 1972. Japansk tale, engelske undertekster. Digital kopi, 1 t 17 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.