Film

Dansens dager: In the Steps of Trisha Brown

Vi følger instrueringen av Browns stykke "Galacial Decoy" som skal settes opp på Paris Opera Ballet

Trisha Brown har forvandlet samtidsdansen: ved å trosse tyngdekraften har hun gitt dansen en ekstraordinær flyt og snudd den på hodet slik vi aldri før har sett. Hennes dansestykke «Glacial Decoy» er nå en del av Paris Opera Ballet sitt repertoar. Vi følger Lisa Kraus og Carolyn Lucas mens de instruerer stykket til Opera Ballet sine dansere. Gjennom Lisa og Carolyn sin entusiasme og energi blir publikum kastet inn i Trisha Browns trollbindende verden av dans.

"In the Steps of Trisha Brown" vises i samarbeid med Bergen Danssenter, under årets Dansens Dager.
Før filmen blir det holdt en liten innledning av dansekunstner Lisa C. Bysheim.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.