Film

Dansens dager: Black Swan, USA 2010

I livet til Nina er det kun plass til én ting: dans. Når prima ballerinaen i oppsetningen av «Svanessjøen» skal byttes ut, burde alt ligge til rette for at Nina blir plukket ut som erstatter.

Hun har det som skal til i rollen som den hvite svanen: renhet og eleganse. Men hun får uventet konkurranse fra en annen danser, Lily. Et vennskap vokser frem mellom dem, til tross for at de kappes om den samme rollen. Samtidig gjennomgår Nina en endring som lar hennes mørke sider vokse seg sterkere.

Black Swan vises i samarbeid med Bergen Dansesenter under årets Dansens Dager.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.