Konsert

Brak jubileumskonsert

20 år i verdens beste musikkby er verdt å feire: Brak inviterer til en helaften med eksklusive opptredener og fest.

Det lokale musikkmiljøet har vært i en rivende utvikling de siste 20 årene og Brak markerer dette med en storslått festkveld for hele musikkmiljøet og publikum! Dette skal bli en kveld for og med alle de musikerne, arrangørene, selskapene og enkeltpersonene som har bidratt til miljøet gjennom årene.

Ti utvalgte artister fra Hordaland og Sogn og Fjordane tolker en sentral låt fra de siste 20 årene.
Artistene som skal tolke låter denne kvelden er 9 Grader Nord, Enslaved, Kjartan Lauritzen, KMF, MK’s Marvellous Medicine, Real Ones, Strings & Timpani med Mari Kvien Brunvoll, The Megaphonic Thrift, Verdensrommet og Vilde Tuv. Vi kan allerede røpe at sistnevnte skal fremføre sin versjon av Datarock sin «Fa-Fa-Fa».

Brak nettside

Facebookevent

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.