Film

Batallion - regi Dmitrij Meskhiev, Russland 2015

Fra Balkan New Film Festival 2017: Om den kvinnelige "Dødsbataljonen" i skyttergravene i 1917

Batallion er et bredt anlagt historisk drama fra første verdenskrig 1917. Vi befinner oss på et tidspunkt av krigen der den russiske armé nærmer seg sammenbrudd. Den kvinnelige "Dødsbataljonen" under ledelse av Maria Bochkareva, blir dannet i Petrograd på ordre fra den provisoriske regeringen - for å heve moralen blant soldatene i skyttergravene.
Den kvinnelige dødsbataljonen seg inn i kampene og slåss på likefot men mennene.

Batalon. Regi: Dmitrij Meskhiev. Russland 2015. Russisk tale, engelske undertekster. DCP, 2 t 4 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.