Konsert

Ava MEndoza Unnatural Ways Trio

Brooklynbaserte Ava Mendoza er ikkje berre eit råskinn av ein gitarist, men har også lunger nok til å lyda meir desperat enn Nina Hagen på sitt mest intense.

Unnatural Ways er hovudbandet hennar, men ho finn også tid til samarbeid med Fred Frith, Nels Cline og Jamaaladeen Tacuma. Tim Dahl spelar bass med alt frå obskure støyrockband til Marc Ribot og Archie Shepp, medan Sam Ospovat mellom anna har opptredd med Cecil Taylor. Groovy støygitar med stødig rockefot!

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.