Møte

Arabiske filmdager: New Amigos Språkspill

Kom og lær å snakke litt arabisk som man gjør i Syria, sammen med arabisktalende! Welcome! Come and practice some Norwegian language together with Norwegians! اهلا وسهلا بكم تفضلوا

Brettspillet New Amigos i norsk/arabisk utgave tilrettelegger for at norsk- og arabisktalende kan sitte sammen og lære språk av hverandre! Deltakerne stiller med likt grunnlag: alle er mester i eget språk, men lærling i fremmedspråket. Alle har vi noe å lære og noe å lære bort! Spillet behøver ingen forkunnskaper, og er beregnet på alderen 10 år og oppover.

Biblioteket stiller sine brettspill til disposisjon denne fredagen på USF.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.