Film

Yrke: Reporter, regi Antonioni 1975

I en av sine beste og samtidig minst kjente filmer, spiller Jack Nicholson den livstrøtte fjernsynsjournalisten David Locke, som antar en annens identitet etter et opphold i den arabiske ørkenen.

Intetanende blir han deretter dratt inn i en våpensmuglende organisasjon med kontakter i den tredje verden.
Filmen er en thriller i strukturen, men konsentrerer seg hovedsakelig om å stille spørsmål om menneskets eksistensielle situasjon. Regissør Antonioni vender her tilbake til det registrerende og ikke-dramatiserende filmspråket som preget hans filmer fra 60-tallet.

Professione: Reporter/The Passenger. Regi: Michelangelo Antonioni. Italia/Frankrike 1975. Utleie: CInematekene. Engelsk tale, utekstet. DCP, 2 t 5 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.