Konsert

Sonono: Arabisk-norsk fusionfest

Sonono er musikere som har kommet sammen for anledningen og improviserer i fri flyt til oud-strengene ryker og trommeskinnene sprekker

I denne konserten møtes forskjellige kulturer og smelter sammen via improvisasjon og den musiske, utenomspråklige samtalen. Alle stiller likt, med et felles mål om å skape noe godt sammen uten å vite hva som kommer til å skje på forhånd.

Sonono er en konstellasjon av musikere som har kommet sammen for anledningen bestående av:
Kjell Braaten (Norge) på didjeridoo, Harmonium, vokal, lur, native flute, fujara og perkusjon
Martine Kraft (Norge) på hardingfele og vokal
Manar al-Hashemi (Syria) på gitar og perkusjon
Hassan al-Bouzidi (Marokko) på trommer og vokal
Amir Saion (Irak) på darbouka, oud og vokal
I tillegg har vi også fått med oss
Vibeke Koehler (Norge) på dikt
Mohammed Nazar (Irak) på vokal
Danitza Madeleine Rogers Olea på flamenkodans og rytmer

Konseptet Sonono (’svale’ på arabisk) er bygget på tanken om at vi lever i en verden i endring, og hvor kulturer møtes hver dag. Den eneste måten å bygge en fremtid sammen er i møte med hverandre, gjennom lytting, kommunikasjon og forståelse.

Konserten er gratis mot framvisning av billett fra arabiske filmdager.
Ellers koster den kr 100 (kr 80 for student/honnør) og blir tilgjengelig to uker før festivalstart. Kan kjøpes i forsalg eller ved inngangen.

Event på facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.