Scenekunst

BIT Teatergarasjen: Lunsj med Superamas

Alle interesserte er inviterte til fri lunsj. BIT Teatergarasjen spanderer. Og du som ønsker å snakke fransk med noen får god anledning til det.

Info fra BIT Teatergarasjen:
Gratis lunsj. For godt til å være sant?

Slett ikke. Vi har ingen skjulte intensjoner og ønsker rett og slett å invitere deg til et enkelt måltid, enten du er student, nettopp har flyttet til Bergen og er på jakt etter nye venner, dersom du elsker fransk og har veldig lyst til å snakke med en franskmann/-kvinne eller rett og slett har lyst til å henge med administrasjonen og teknikerene på BIT Teatergarasjen – uansett; du er hjertelig velkommen.

Senere samme kveld har du anledning til å få med deg vårt debattarrangement Rein Bonus: Fransk Valg Spesial og se premieren på Vive l'armée! av Superamas (AT/FR/BE) på Studio Bergen, men bare hvis du har lyst.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.