Scenekunst

BIT Teatergarasjen: Fransk valg spesial - rein bonus

Før premieren på Vive l'armée! med Superamas inviteres det til treff og snakk om tendensene i det forestående franske valget.

INfo fra BIT Teatergarasjen:
Fransk Valg Spesial inviterer politiske kommentatorer, akademikere, kunstnere og journalister til å snakke om tendenser i det forestående franske valget (23. april) i lys av global politikk, terrorisme før og nå, fryktretorikk og fremtidshåp.

Vi ønsker dere hjertelig velkomne til å tilbringe halvannen time sammen med oss i Visningsrommet USF – listen er lav og baren i Kafé Kippers er åpen, og vi serverer kjeks.

Etterpå rusler vi bort i Studio Bergen for å overvære premieren på Vive l'armée! av Superamas (AT/FR/BE), en forestilling der tiden er skrudd fram til år 2020 og Frankrikes president heter Marine Le Pen.

Med bidrag av og med SUPERAMAS: RIOT  (filmer fra en interaktiv videoinstallasjon)

Helge Vidar Holm (Professor, fransk litteratur og kulturkunnskap, Institutt for fremmedspråk, Universitetet i Bergen): Foredrag: "What is at stake in this spring's presidential election in France?"

Øyvind Strømmen (journalist, oversetter og skribent, redaksjonssjef i det journalistiske fagnettverket Hate Speech International hate-speech.org)

Katharina Wolff (Førsteamanuensis, Institutt for samfunnspsykologi, Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen)

ALT GÅR BRA / TOUT VA BIEN (AGB/TVB er en gruppe kunstnere som forsker på møtepunktene mellom kunst og politikk gjennom utstillinger, performance, trykte medier, inviterte gjester og Tout Va Bien-serien på Bergen Kunsthall/Landmark www.altgarbra.no)

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.