Konsert

Beyond the Gates - Bjørgvin Black Mass 2017

The sixth edition of Beyond the Gates festival will see the festival expand to two venues, moving the main stage from the legendary Garage club to the considerably larger USF. The festival dubbed «BJØRGVIN BLACK MASS 2017» will run for three consecutive days in the legendary metal town of Bergen

24 - 26th August 2017
Over the course of three days 20 bands will perform live across the two stages, starting at USF Verftet on Thursday the 24th of August, wrapping up at the same place two days later with ENSLAVED's spectacular run through of their debut masterpiece, "Vikingligr Veldi". This will be the first and last time the band will play this groundbreaking album in full.

THURSDAY:
Master's Hammer
Mgla
Dark Sonority
Cult of Fire
Whoredom Rife
Tickets for thursday NOK 580 Ticketmaster.no

FRIDAY:
Mayhem - Performing ”De Mysteriis Dom Sathanas”
Revenge
Vemod
The Ruins of Beverast
Negative Plane
Misthyrming
Tickets for friday NOK 580 Ticketmaster.no

SATURDAY:
Enslaved - World exclusive performance of ”Vikingligr Veldi”
Denner / Shermann
Exciter
Sumerlands
Black Magic
Tickets for saturday NOK 580 Ticketmaster.no

Festival pass: NOK 1500 Ticketmaster.no

Facebook event

Beyond the Gates website

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.