Kunst

Arabiske filmdager: Soups & Stories - Mitt skip er lastet med

Arrangeres i utstillingen في مكان آخر (Annensteds), i forbindelse med Arabiske filmdager i Bergen. Hvilke assosiasjoner fra eget liv får du av uttrykket Annetsteds. Ungdommer i Bergen starter med å dele sine erfaringer, for deretter å sende stafettpinnen ut blant deltagere.

Utstillingen problematiserer idéen om områder og deres politiske, metaforiske, sosiale, fysiske og følelsesmessige avgrensninger, og Soup & Stories er en del av utstilllingen.

Soups&Stories er et dialogbasert kunstprosjekt som over flere år har eksperimentert med ulike metoder for dialog og erfaringsutveksling på tvers av etablerte sosiale grupper i Bergen. Prosjektet er initiert og drevet av Katrine Meisfjord og Gitte Sætre med oppstart i 2012.

Billedkunstutstillingen undersøker område som begrep og områders politiske, metaforiske, sosiale, fysiske og følelsesmessige avgrensninger. Utstillingen vil vise verk av kunstnere som har tilknytning til Bergen, men også til den arabiske verden enten gjennom opphav, livserfaringer eller kunstnerisk fokus. Utstillingen er kuratert av Jane Sverdrupsen i samarbeid med Arabiske filmdager.

Event på facebook


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.