Kunst

Utstilling: Flora Metamorphicae

Kunstgruppen Flora Metamorphicae ble dannet på USF for fjorten år siden. Gruppen har markert seg med keramiske blomsterinstallasjoner i Europa, Asia og Amerika. Nå har de tatt blomstene «hjem» for å feire avslutningen av prosjektet med utstilling der det hele startet.

Flora Metamorphicae er et utforskningsprojekt der blomsterlignende keramiske objekter møter ulike rom og steder, fra strandkanten til galleriet.

Dette prosjektet ble dannet i 2003 og har siden da turnért over hele verden med keramiske blomsterinstallasjoner. Temaer og utfordringer knyttet til overskridelser av konvensjonelle forståelsesrammer for leirematerialet og blomsten som motiv har vært sentralt i gruppens arbeid, og hver installasjon tar utgangspunkt i miljø og omgivelser.

Prosjektet avsluttes der det ble født, på USF. Deltakende kunstere er Kari Aasen, Lippa Dalén, Siri Haaskjold, Bjørg Hougen, Audhild Rypdal og Eli Veim.

Åpning 17. mars kl. 18.00.
Vises t.o.m. søndag 26. mars
Åpent hver dag kl. 12 - 18.
Gratis adgang.


 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.