Film

True Romance - Tony Scott USA 1993

En vill blanding av action og mørk komedie, skrevet av Quentin Tarantino

Clarence (Christian Slater), som jobber i en tegneseriebutikk, møter en dag Alabama (Patricia Arquette) på en kino i Detroit. De to faller pladask for hverandre og ender opp med å gifte seg dagen etter, til tross for at Clarence finner ut at hun er en prostituert kjøpt og betalt av hans egen sjef som en gave. Alabamas hallik er på den andre siden ikke spesielt fornøyd med å miste en av sine beste jenter, og Clarence dras ufrivillig inn i en verden av dop og mord.

Regi: Tony Scott. USA 1993. Engelsk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 57 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.