Dans

Terpsichore Dansekompani

Bergensstudentenes dansekompani med årets forestilling: ImPuls

Årets danseforestilling av Terpsichore er inspirert av impulsene som gir livet rytme - våre bevisste valg, erfaringer, indre og ytre påvirkninger. Er du klar for nye impulser?
"Alle disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at det var selve livet".
Slå av autopiloten og stopp en halv.
Hva fyller du din koffert av erfaringer med?
Det krever gjerne styrke og mot til å stille seg naken og sårbar. Man må være nysgjerrig, gal og leken for å utforske nye sider. Et pulserende liv er aktivt, levende, voldsomt og intenst - virkelig fargerikt.

Velkommen til årets forestilling!

Terpsichore på facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.