Film

Polyester - en luktefilm. John Waters, USA 1981

«Filmed in Odorama», sier taglinen til Polyester. Dette er en luktefilm, der publikum får utdelt luktekort nummerert fra 1 til 10. Når et tall vises på lerretet skraper man frem lukten på det samme nummeret på kortet. Vi har ryddet på lageret og fant 35 originale luktekort fra filmen!

Regissør John Waters sier selv at Polyester er en konvensjonell film om konvensjonelle ting. Og ganske riktig, den handler om far, mor, barn, hus og hund. Mor er en 150 kilo tung transvestitt, far driver en pornokino, junior er en limsniffende fotfetisjist og hunden begår selvmord. «Min innfallsvinkel er litt annerledes,» sier regissøren.

Bli med på en eksklusiv opplevelse med originale (og veldig effektive) luktekort. Her er det førstemann til mølla, vi selger kun så mange billetter som vi har luktekort. Og som en suvenir tar du kortet med deg hjem!

Polyester. Regi:John Waters. USA 1981. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Engelsk tale, norske undertekster.  35mm, 1 t 26 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.