Film

No. 4

Oslotrio som gir oss kammerpop med superbe vokalharmonier, og de er ute med sitt første album nå.

No. 4 spiller musikk for de som akkurat ikke havner på pallen. For de som er hjemme, men som drømmer om å være ute. Etter slippet av deres debutalbum, «Henda i været» har interessen rundt trioen tatt av og de har høstet hyllest fra både publikum og anmeldere. Dagbladet kalte albumet for «En forbausende flott oppvisning i kammerpop på oslomål.» og trillet terningkast fem.

Live har etterspørselen vokst minst like fort, og på få år har bandet gått gradene fra å spille Parkteatret til Rockefeller og senest selveste Sentrum Scene. I 2017 tar bandet med seg musikken sin og spiller for gamle og nye fans over hele landet.

No. 4 på Facebook

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.