Film

Metallica: Some kind of monster, 2004

Metallica gjennom tre turbulente år der de kjempet seg gjennom rusavhengighet, tilbakefall, personlig kaos og hele gruppens nestenbrudd

Filmen rangeres av magasinet Rolling Stones som en av verdens ti beste rock dokumentarer.

"Epic storytelling... one of the most revelatory rock portraits ever made", Owen Gleiberman Entertainment Weekly.

Denne prisbelønnede filmen er et avslørende og eksklusivt dypdykk behind-the-scenes i personlige demoner, intriger og bandmedlemmenes forhold til hverandre under innspillingen av Metallicas Grammy-vinnende album St. Anger. Dokumentarcrewet fulgte bandet gjennom tre turbulente år mens de kjempet seg gjennom rusavhengighet, tilbakefall, personlig kaos og hele gruppens nestenbrudd.

Metallica: Some Kind of Monster. Regi: Joe Berlinger og Bruce Sinofsky. USA 2004. Engelsk tale, norske undertekster. DCP, 2 t 21 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.